Eusebio Sacristán i Àlex Granell, junts en roda de premsa
Girona

Àlex Granell i Eusebio Sacristán compareixen junts en la roda de premsa per transmetre "unitat"

Tècnic i jugador han volgut fer una roda de premsa conjunta per transmetre calma, unitat i optimisme

Actualitzat

Roda de premsa inusual a Girona. I és que no només ha parlat el tècnic de l'equip, Eusebio Sacristán, sinó que Granell també ha sortit davant dels mitjans de comunicació per transmetre calma, unitat i optimisme. Eusebio ha estat clar i ha assegurat que la "motivació és màxima": 

"La motivació és màxima, la més gran que hi pot haver. Sabem de la importancia i que és un partit decisiu. Hem de controlar que l'entusiasme i motivació no ens crei nerviosisme. Hem de regular també l'aspecte emocional"

"Estem preparats per aconseguir demà un bon resultat" (...) "L'equip ha demostrat orgull tota la temporada i demà també ho farà"

Àlex Granell també ha assegurat que l'equip està preparat: 

"El vestidor està unit. La força de tots ens ajudarà demà a ser més forts" (...) "Afrontem el partit de demà amb tot el coratge i entusiasme que mereix. "Sabem que tindrem l'alè de tots els aficionats"

La importància de Montilivi, pel tècnic: 

"Jugar davant la nostra afició ens donarà un plus d'empenta demà"

Com prepara el partit el tècnic? 

"He visualitzat totes les circumstàncies que es poden donar i prendrem les decisions que requereixi el partit en cada moment"

Eusebio, optimista:

"Tenim l'oportunitat de guanyar aquest partit i aconseguir l'objectiu. No ens importa el que facin els altres" (...) "Hem de treure el millor de nosaltres mateixos, hem de fer el mateix que el dia del Sevilla. Tenim arguments per guanyar"

Granell assegura que és important recordar el passat:

"El passat ens serveix per afrontar el partit amb tota la motivació. Ha costat molt arribar a Primera i no ho deixarem escapar" (...) "El de demà és el que tots volem jugar. Els meus companys i el cos tècnic, a través de la il·lusió i el talent, aconseguirem la victòria". "Desitjo que arribi el partit"

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut