El xoc amb Lucas Vázquez ha acabat lesionant Baena (Europa Press)
Futbol

Álex Baena es retira entre llàgrimes en el seu retrobament amb Fede Valverde

Baena ha abandonat el Bernabéu als 27 minuts després de xocar amb Lucas Vázquez, en un partit marcat per l'incident amb Valverde del mes d'abril

Redacció DigitalActualitzat

Més de mig any després, Álex Baena i Fede Valverde han tornat a veure's les cares. Però el retrobament només ha durat 27 minuts. Baena s'ha hagut de retirar lesionat després d'un xoc amb Lucas Vázquez, que involuntàriament l'ha trepitjat a l'inici del matx.

Lucas Vázquez s'ha disculpat esportivament, però el de Roquetas de Mar no ha pogut evitar retirar-se plorant mentre part de la grada del Bernabéu li dedicava una sonora xiulada i corejava el nom de Fede Valverde.

El migcampista, que tornava a veure's les cares amb el Reial Madrid després de l'episodi ocorregut amb Valverde, ha hagut de sentir una part de la grada del Bernabéu que entonava a l'uníson "Adeu, mentider, adeu".

Un retrobament calent

Álex Baena tornava al Bernabéu després de l'incident de la temporada passada amb Fede Valverde: a l'abril, després de la disputa del Reial Madrid - Vila-real al Santiago Bernabéu, el jugador uruguaià del Madrid va agredir el migcampista andalús al pàrquing de l'estadi perquè, segons la versió de l'entorn del charrúa, en un partit anterior Baena li havia dit "plora ara que el teu fill no naixerà".

Tot i el morbo que s'havia generat al voltant del retrobament entre tots dos jugadors, Fede Valverde i Álex Baena han donat naturalitat al moment i s'han saludat amb cordialitat.

Reviu el resum del Madrid - Vila-real aquí:

Anar al contingut