foto Valverde i Baena
Fede Valverde i Álex Baena
Futbol

Álex Baena denuncia a la policia el cop de puny de Fede Valverde

El cas aniria per la via penal i s'allunyaria de la parcel·la esportiva

Redacció Esport3Actualitzat

Álex Baena ha decidit passar a l'acció i denunciar el cop de puny de Fede Valverde a la policia, segons ha confirmat el seu club, el Vila-real, en un comunicat oficial. D'aquesta manera, el cas aniria per la via penal i s'allunyaria de la parcel·la esportiva. Tot i això, la Comissió Antiviolència podria actuar per sancionar-lo esportivament.

El Vila-real ha donat suport al seu jugador i diu que creu "fermament" en la seva versió. El club groguet també ha mostrat el seu rebuig "a qualsevol acte de violència".

Versions contradictòries

L'entorn del jugador del Reial Madrid explica que el motiu del cop de puny de Valverde és una suposada mofa de Baena en el partit de Copa del Rei del gener, que va acabar amb victòria blanca (2-3). Segons aquesta versió, el groguet hauria fet mofa de les complicacions durant el segon embaràs de la seva companya, Mina Bonino. Baena ha respost a Twitter que això era "completament fals".

 

Unes imatges d'"El Chiringuito" han mostrat el jugador andalús amb el pòmul inflat durant el viatge de tornada a Vila-real.

Anar al contingut