Aleix Garcia s'ha convertit en el primer jugador del Girona que debuta amb la selecció absoluta

Aleix Garcia ja és el primer jugador del Girona que debuta amb Espanya

El d'Ulldecona ha entrat a l'inici de la segona part en substitució de Mikel Merino, i Lamine Yamal ha marcat el 0 a 1 en un partit en què els de Luis de la Fuente han superat Xipre per 1 a 3

Per primer cop a la història, un jugador del Girona ha debutat amb la selecció espanyola absoluta. Aleix Garcia, el capità del líder de la Lliga, ha escrit una nova plana per a la història d'un equip que enguany se n'està fent un tip.

El migcampista d'Ulldecona ha saltat a la gespa de l'Alphamega Stadium de Limassol a l'inici de la segona part en substitució del jugador de la Reial Societat Mikel Merino. El jugador del Girona ja havia vestit la samarreta d'Espanya en les categories inferiors --des de la sub-16 fins a la sub-21-- en quinze ocasions.

Aleix Garcia és el setè futbolista tarragoní que debuta amb la selecció espanyola absoluta. Sergi Roberto (2016), Aleix Vidal (2015), Marc Bartra (2013), Juan Vizcaíno (1991), Ramon Calderé (1985) i Salvador Sadurní (1963) van ser els seus antecessors.

Lamine Yamal ha marcat el primer gol davant Xipre, el segon que fa amb Espanya

Gol de Lamine Yamal

Luis de la Fuente continua apostant per la perla del planter del Barça Lamine Yamal, que ha tornat a ser titular davant Xipre. L'operació Yamal continua el seu camí i ja només es troba a un partit d'assegurar-se el seu futur com a jugador de la "roja" en detriment de la selecció del Marroc.

Davant del combinat xipriota ha sumat el seu segon gol amb la selecció absoluta. Ha estat el primer, el que ha obert la llauna. Un gran gol que ha arribat després de rebre una pilota al segon pal i fer diverses fintes abans de rematar i obrir la llauna quan només s'havien jugat 5 minuts. El primer gol de Yamine Lamal amb l'absoluta va ser el dia del seu debut, a Geòrgia, partit en què va marcar el setè gol, el que va tancar el compte de la golejada.

Espanya s'ha imposat a Xipre per 1 a 3. A més de Yamal, han marcat Mikel Oyarzabal al 22 i Joselu al 28, i els xipriotes han marcat al 75, amb un gol de Kostas Pileas.

Espanya és líder en solitari després de l'empat a dos d'Escòcia a Geòrgia quan falta un partit per acabar la fase de classificació, el que han de jugar la setmana vinent contra Geòrgia.