Aleix Garcia, celebrant un gol
Aleix Garcia pot estrenar-se amb Espanya al novembre (Europa Press)
Girona

Aleix i Eric Garcia, a la llista de preconvocats de la selecció espanyola

Luis de la Fuente té en compte els dos jugadors del Girona de cara a la pròxima finestra FIFA

Redacció Esport3Actualitzat

El bon moment del Girona no passa desapercebut i es tradueix en més presència en partits internacionals. Si Yangel Herrera és fix amb Veneçuela, Dobvyk i Tsigankov són habituals amb Ucraïna i en la passada finestra FIFA Yan Couto va debutar amb l'absoluta del Brasil, ara el Girona pot tenir presència a la selecció espanyola, i per partida doble: segons ha pogut saber Catalunya Informació, tant Aleix Garcia com Èric Garcia són a la llista de preconvocats de Luis de la Fuente per als dos pròxims partits de la "Roja", a Xipre (16 de novembre) i davant Geòrgia a casa (19 de novembre)

Eric Garcia tornaria a ser cridat després d'un temps, però ja acumula 19 partits amb la selecció espanyola sent jugador del Barça. Aleix, en canvi, sí que ha jugat amb Espanya en categories inferiors i fins i tot amb la sub-21, però no ha estat convocat encara amb l'absoluta. 

De moment es tracta d'una llista prèvia de la qual cauran jugadors, en funció de si hi ha lesionats. Però el Girona ja ha rebut la comunicació per part de la Federació Espanyola. 

 

Anar al contingut