Aleix Espargaró, rebut amb tots els honors a Honda (Europa Press)
Motor

Es confirma de manera oficial el futur d'Aleix Espargaró

El pilot vallesà, que va anunciar que es retirava de la graella després de 20 anys, es manté lligat al Mundial de motociclisme com a nou pilot de proves d'Honda al 2025

Redacció Esport3Actualitzat

L'equip oficial del fabricant japonès, Honda Racing Corporation ha fet oficial la contractació d'Aleix Espargaró com a nou pilot de proves el 2025. Espargaró compta amb més de 250 participacions en la categoria reina i amb una llarga experiència en grans premis. Compartirà el lloc amb Stefan Bradl, que continuarà a l'equip de proves.

HRC ha senyalat que la seva intenció és reforçar el programa de proves amb un pilot de renom com és el granollerí. En mig de la crisi que arrossega la marca des del 2020, busquen la manera de tornar a ser competitius. Espargaró, amb tres victories a grans premis i més de 1.300 punts, col·laborarà amb HRC i Stefan Bradl en el desenvolupament de la Honda RC213V.

"Estic molt emocionat de començar un nou capítol en la meva carrera! És un honor unir-me a HRC com a pilot de prova i jugador d'equip! Faré tot el possible per ajudar-los a tornar a estar al cim!"

Espargaró, encara pilot d'Aprilia, ja va anunciar al més de maig la seva retirada. El pilot de 34 anys diu adeu després de vint anys dedicant-se a aquest esport. Al seu perfil d'Instagram té publicat un emotiu vídeo acomiadant-se de la MotoGP i agraint tot el suport rebut al llarg dels anys.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleix 41 (@aleixespargaro)

 

Anar al contingut