Carlos Alcaraz es lamenta després de perdre un punt en la segona ronda de l'Open dels Estats Units (EFE)
Carlos Alcaraz es lamenta després de perdre un punt en la segona ronda de l'Open dels Estats Units (EFE)
Tenis

Patacada inesperada d'Alcaraz als Estats Units

Per primera vegada en 25 anys, no hi haurà cap espanyol en el quadre masculí d'un Grand Slam

Redacció Esport3Actualitzat

Sorpresa majúscula a l'Open dels Estats Units. Carlos Alcaraz s'ha estavellat contra el neerlandès Botic Van de Zandschulp, número 74 del món, i ha quedat eliminat en la segona ronda en només tres sets (6-1, 7-5 i 6-4). No queia tan aviat en un Grand Slam des de Wimbledon 2021, que fins aquesta matinada era el seu pitjor resultat. D'aquesta manera, el murcià, número 3 del rànquing i semifinalista en l'última edició ha vist tallada la seva ratxa de 15 victòries seguides en els grans tornejos i no podrà encadenar els títols de Roland Garros, Wimbledon i US Open.

Van de Zandschulp, que no té cap títol en la seva carrera, s'ha mostrat molt més centrat durant les dues hores i 19 minuts de joc. Ha combinat amb molt d'encert cops de dreta, pilotes tallades, deixades i pujades a la xarxa, a les quals no ha pogut reaccionar el jugador murcià. "He fet passos cap enrere en el tema mental i no entenc per què", ha afirmat Alcaraz després del partit. "No estic fort, davant els problemes no sé controlar-me i no sé com gestionar-ho", ha afegit, en una clara al·lusió a la recent derrota en el Masters 1.000 de Cincinnati contra el francès Gael Monfils, on va arribar a trencar la raqueta per la frustració.

Crisi del tenis espanyol

L'eliminació de Carlos Alcaraz a l'Open dels Estats Units fa que, per primera vegada en 25 anys, no quedi cap tenista espanyol en un quadre masculí de Grand Slam. El català Albert Ramos, Alejandro Davidovich, Pablo Carreño i Jaume Munar van perdre en primera ronda; i Roberto Bautista, Roberto Carballés i Pedro Martínez també ho han fet en segona. L'última vegada que es va donar aquesta circumstància va ser en l'Open d'Austràlia de 1999.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut