Carlos Alcaraz intenta tornar una pilota molt forçat contra Gael Monfils a Cincinnati Auger-Aliassime, Draper i el supervisor de l'ATP Tour, Ro…
Carlos Alcaraz intenta tornar una pilota molt forçat contra Gael Monfils a Cincinnati Auger-Aliassime, Draper i el supervisor de l'ATP Tour, Roland Herbal, discuteixen a la xarxa (USA Today/Reuters)
Tenis

Alcaraz cau a Cincinnati i mostra una faceta desconeguda

El murcià ha trencat la raqueta quan ha vist que es certificava la derrota contra Monfils (4-6, 7-6(5) i 6-4), en el primer partit que disputava després dels Jocs de París

Redacció Esport3Actualitzat

Carlos Alcaraz ha quedat eliminat als setzens de final de l'ATP Masters 1.000 de Cincinnati. El veterà tenista francès, Gael Monfils, de 37 anys i número 42 del món, l'ha superat contra tot pronòstic en tres sets (4-6, 6-7(5) i 6-4), en la represa d'un duel que ha durat dos dies per l'ajornament per la pluja d'aquest dijous.

El murcià, número 3 del món i que reapareixia en aquest partit després de penjar-se la medalla de plata als Jocs Olímpics de París, s'ha pres molt malament la derrota. Mai no se l'havia vist tan enfadat i ha acabat trencant la raqueta quan ha vist que l'eliminació era un fet.

L'any passat, Alcaraz va ser finalista en aquest torneig, una final que va perdre en tres sets contra el serbi Novak Djokovic, en un partit marcat per la inusual durada (tres hores i 49 minuts). Per tant, el murcià perdrà un bon grapat de punts en la seva lluita per recuperar el lloc capdavanter en el rànquing mundial.

Molt crític amb ell mateix

Alcaraz ha manifestat que el d'aquest divendres ha estat "el pitjor partit" de la seva carrera i ha descrit fins a quin punt ha sentit frustració pel desenvolupament de les circumstàncies:

"Era impossible guanyar. En alguns moments he sentit que volia trencar la raqueta. Mai m'havia passat perquè podia controlar-me i millorar durant els partits. Avui no volia estar més dins de la pista"

Cincinnati és l'últim torneig de pista dura al qual solen anar els tennistes abans de l'Obert dels Estats Units, amb la qual cosa el murcià ben aviat tindrà l'oportunitat de redimir-se. A Nova York aspirarà al tercer Grand Slam de la temporada, després de les victòries a Roland Garros i Wimbledon.

Anar al contingut