El Barça finalment apostarà per Albert Sánchez per a la banqueta del filial (FCB)
Barça

Albert Sánchez, nou tècnic del Barça Atlètic en substitució de Márquez

L'ajudant de Rafa Márquez, que s'havia fet provisionalment càrrec de l'equip, ha estat finalment el tècnic escollit per dirigir el Barça Atlètic

Redacció Esport3Actualitzat

La marxa sobtada de Rafa Márquez cap a la selecció mexicana com a ajudant de Javier Aguirre havia provocat un forat imprevist a la banqueta del Barça Atlètic. El filial blaugrana ha començat la pretemporada sense el que havia de ser el seu tècnic. Provisionalment, se n'havia fet càrrec Albert Sánchez, que era ajudant del mexicà les dues darreres temporades. I, finalment, ell ha estat el tècnic escollit per dirigir el segon equip blaugrana.

El tècnic català té 37 anys i porta 4 temporades al club, les dues primeres com a ajudant d'Òscar López al Juvenil A, i les dues últimes amb Rafa Márquez al filial. Sense experiència a la banqueta com a primer entrenador, ara tindrà una gran oportunitat professional de progressar com a entrenador al Barça Atlètic. Fins ara, el club havia contactat amb diferents entrenadors, entre ells amb Òscar Garcia Junyent, però sense èxit. Les limitacions econòmiques han fet que optessin finalment per l'opció més assequible i que tenien més a prop, com era Albert Sánchez.

 

Anar al contingut