Tenis

Rafa Nadal debuta a Wimbledon amb una plàcida victòria contra Yuichi Sugita

El mallorquí s'ha desfet còmodament del japonès en tres sets, per 6-3, 6-1 i 6-3, i s'enfrontarà en segona ronda amb l'australià Nick Kyrgios

Actualitzat

Estrena plàcida de Rafael Nadal a Wimbledon. El mallorquí ha derrotat còmodament el japonès Yuichi Sugita en tres sets, per 6-3, 6-1 i 6-3, i s'enfrontarà en segona ronda amb l'australià Nick Kyrgios, el seu botxí en el torneig londinenc el 2014.

Un altre dels favorits que ha debutat amb victòria és Roger Federer. El suís ha cedit de forma sorprenent el primer set contra el sud-africà Lloyd Harris, però ha reaccionat i s'ha acabat imposant per 3-6, 6-1, 6-2 i 6-2. El seu pròxim rival serà el britànic Jay Clarke, que s'ha desfet del nord-americà Noah Rubin.

Albert Ramos, eliminat

Albert Ramos ha quedat eliminat a la primera ronda de Wimbledon. El tenista mataroní ha perdut contra el nord-americà Steve Johnson, que no li ha donat cap opció i l'ha derrotat en tres sets, per 6-4, 6-2 i 6-3. Ramos, que no havia jugat cap partit de preparació sobre herba abans del tercer Grand Slam de la temporada, s'ha vist superat per un rival que ha connectat 10 "aces" i que l'ha deixat fora de combat.

L'eliminació de Ramos a la primera deixa el quadre masculí amb només un representant català, Marcel Granollers, que ahir es va classificar per a la segona ronda amb una victòria contra l'italià Lorenzo Sonego.

 

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut