Ter Stegen ha deixat el terreny de joc en llitera (Reuters)

Alarma al Barça: possible lesió greu de Ter Stegen

El porter alemany ha estat evacuat a un hospital i podria estar entre 7 i 8 mesos de baixa
Redacció Esport3 Actualitzat

La desgràcia sembla que no s'atura a Can Barça pel que fa a les lesions: Marc-André ter Stegen ha hagut de ser substituït poc abans del descans del partit contra el Vila-real (1-5) per una lesió al genoll dret que podria ser de consideració. El porter alemany, que acabava de fer una gran aturada, ha saltat per agafar la pilota en un córner i ha caigut a plom. Ter Stegen s'ha quedat estès a terra i ni tan sols ha pogut recolzar el peu a terra a l'hora de ser substituït per Iñaki Peña.

El de Mönchengladbach ha hagut de deixar el terreny de joc en llitera i ha estat evacuat directament a l'hospital.

No hi ha de moment un comunicat oficial del Barça sobre el possible abast de la lesió, però les primeres valoracions ràpides apunten que el porter blaugrana tindria afectat el tendó rotulià, del qual ja va ser intervingut l'any 2021, i algunes fonts apunten fins i tot a una baixa d'entre 7 i 8 mesos. Si es confirmés aquest extrem, la temporada s'hauria acabat pràcticament per al porter blaugrana.

La lesió arriba quan Ter Stegen havia estat a l'ull de l'huracà per la seva errada en el partit de Champions contra el Mònaco, que va acabar significant l'expulsió d'Eric Garcia al minut 10. A la Ceràmica, el porter germànic ha fet una bona primera part, amb fins a tres aturades de mèrit.

Amb Ter Stegen, el Barça compta actualment amb vuit jugadors lesionats. També són a la infermeria Ronald Araujo, Gavi, Christensen, Frenkie de Jong, Marc Bernal, Fermín i Dani Olmo.

Reaccions de suport dels seus companys

Després del partit, jugadors com Lewandowski, Iñigo Martínez o Pablo Torre han volgut donar ànims al seu company lesionat:

També Hansi Flick s'ha pronunciat sobre aquesta lesió que ha amargat la gran victòria blaugrana a la Ceràmica. L'alemany no vol sentir a parlar de fitxar un altre porter