Alarma al Barça: Fermín es lesiona amb la selecció espanyola
Alarma al Barça: Fermín es lesiona amb la selecció espanyola
Barça

Alarma al Barça: Fermín es lesiona amb la selecció espanyola

A l'espera que se li faci una ressonància, el futbolista del Barça tindria un trencament fibril·lar

Actualitzat

Males notícies per al Barça. Fermín López s'ha lesionat amb la selecció espanyola sub-21 durant la concentració d'aquesta aturada internacional. A falta d'una ressonància, tot apunta que es tractaria d'un trencament de fibres.

El migcampista blaugrana, després de ser convocat amb la selecció espanyola absoluta i l'olímpica aquest estiu, durant la primera aturada internacional de la temporada ha estat cridat per Santi Dénia per formar part de la convocatòria del combinat nacional sub-21.

 

 

"Després de les proves mèdiques que li han fet aquest matí, Fermín López sofreix una lesió muscular que fa inviable la seva presència en els dos partits que la selecció disputarà aquest mes de setembre. Els serveis mèdics de la Reial Federació Espanyola de Futbol i els del Futbol Club Barcelona han decidit que el més oportú és que el jugador "retorni a la disciplina del seu club per continuar amb la seva recuperació", ha anunciat la Federació.


Fermín López, com Pedri

Aquesta lesió de Fermín recorda als més pessimistes la situació de Pedri fa tres anys. El canari també va jugar l'Eurocopa i els Jocs Olímpics i, posteriorment, va enllaçar una lesió rere una altra, fet que l'ha frenat de manera constant les dues últimes temporades.

Fermín no ha tingut vacances, aquest estiu. Es va incorporar a la selecció absoluta per a la concentració de l'Eurocopa pocs dies després de l'última jornada de LaLiga. I després de la celebració a Madrid, va marxar a França per jugar els Jocs Olímpics. Es va perdre la primera jornada de Lliga i només ha jugat 57 minuts en els tres partits següents... fins que s'ha lesionat en la segona sessió amb la selecció.

Fermín ha estat substituït per un altre jugador del Barça.

 

 

 

Anar al contingut