Mapi León, en el recent partit contra el Sevilla (Europa Press)
Futbol

Alarma a can Barça: Mapi León també es lesiona

La central del Barça es trenca el menisc en l'entrenament d'aquest divendres i haurà de ser intervinguda els pròxims dies

Redacció Esport3Actualitzat

Els problemes no venen sols al Barça, que en qüestió de dies ha perdut l'eix titular de la defensa: si aquest dijous Irene Paredes tornava lesionada de les seves obligacions amb la selecció espanyola, en l'entrenament d'aquest divendres s'ha lesionat Mapi León.

La central aragonesa té un trencament al menisc extern del genoll dret i s'haurà de sotmetre a una intervenció quirúrgica els pròxims dies. Un cop intervinguda, el club facilitarà un nou comunicat mèdic.

La lesió de Mapi arriba quan Jana Fernández, també central, està en la fase final de la recuperació d'una lesió. Els últims partits, Jonatan Giráldez ha endarrerit Ingrid Engen en aquesta demarcació amb bons resultats. Marta Torrejón també es podria situar a l'eix de la defensa, i la jugadora del filial Martina Fernández ha rebut l'alternativa al primer equip jugant com a central.

Davant l'Eibar aquest dissabte (16.30), el Barça reprèn la Lliga després d'una aturada per partits de seleccions amb absències no només en aquesta posició. Fridolina Rölfö i Bruna Vilamala continuen de baixa, mentre que Alèxia Putellas, per precaució, encara no tornarà. També són dubte Graham Hansen i Oshoala. Tot un trencaclosques per al tècnic blaugrana.

 

 

 

 

Anar al contingut