Damián Suárez i Alfonso Pedraza durant una acció del partit (Europa Press)
Damián Suárez i Alfonso Pedraza durant una acció del partit (Europa Press)
futbol

Això és futbol, "papà"? L'agressió impune de Damián que ni Bordalás pot justificar

La famosa frase que ha posat de moda l'entrenador del Getafe ha quedat en evidència després d'una nova trampa surrealista dels seus jugadors

Redacció Esport3Actualitzat

"Això és futbol, papà", deia en to de broma Bordalás en roda de premsa per justificar els seus mètodes. Aquesta expressió s'ha convertit en la frase del moment en el món del futbol. Una frase per explicar que no sempre el futbol és just i que s'ha d'assumir, però que se li ha girat en contra al seu autor. Damián Suárez ha protagonitzat una agressió surrealista que ni el VAR ni l'àrbitre han volgut veure.

El Getafe ha empatat a zero amb el Vila-real en un partit que ha estat marcat per l'expulsió del groguet Álex Baena en el minut 23. Bordalás estava sancionat després de veure la targeta vermella en l'anterior partit a San Mamés, però l'ombra de l'entrenador del Getafe és molt allargada. El que no ha vist ni l'àrbitre ni el VAR ha estat una agressió d'un jugador del Getafe quan no s'havien disputat ni dos minuts de partit.

Una autèntica clau d'arts marcials de Damián Suárez sobre Pedraza, del Vila-real, que ha arribat al minut i mig de partit. L'uruguaià ha agafat del coll el jugador del Vila-real i l'ha fet caure a terra com si fos un combat de judo. Tot seguit li ha posat les mans a la cara i ha intentat immobilitzar el seu rival amb les cames.

El que sí que ha penalitzat l'àrbitre ha estat l'agressió d'Álex Baena a Mitrovic. El jugador groguet ha deixat anar el colze a la cara del seu rival mentre queia a terra.

 

Dimecres a San Mamés José Bordalàs es va tornar a defensar amb un discurs victimista de les queixes dels rivals per les pèrdues de temps dels jugadors del Getafe. Una justificació que divendres va tenir la seva cirereta amb una frase que ha fet fortuna: "Això és futbol, papà". Un dia després, les paraules del tècnic valencià semblen haver tingut efecte en els àrbitres.

Els autoproclamats "bad boys" del futbol espanyol

L'afició del Getafe, lluny de fer autocrítica, ha fet bandera de les paraules i el discurs del seu entrenador i s'han autoproclamat els "bad boys" del futbol espanyol. D'altra banda, tant els jugadors com el segon entrenador del Getafe s'han queixat que el Vila-real s'ha dedicat a perdre temps durant el partit per rascar l'empat a zero.

Pancarta de l'afició del Getafe amb el missatge 'Bordalas Bay Boys' (@AlvaroRamos0)

Pancarta de l'afició del Getafe amb el missatge "Bordalas' bay boys" (@AlvaroRamos0)

El tècnic del Vila-real, Pacheta, ha recuperat una proposta que ja va deixar caure Xavi Hernández en la primera jornada de Lliga després d'enfrontar-se al Getafe. L'entrenador groguet ha reclamat que s'instauri el joc amb temps parat, per no perdre temps i allargar excessivament els partits.

Mira el resum del Getafe-Vila-real (0-0)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut