Marc Márquez i Pol Espargaró, preparats per al 2022 (@box_repsol)

Així és la nova moto de Marc Márquez i Pol Espargaró

Es presenta la nova Honda RC213V de Marc Márquez i Pol Espargaró
Xavier Guillén Actualitzat
TEMA:
Marc Màrquez

Marc Márquez i Pol Espargaró ja van rodar la setmana passada a Sepang amb les noves motos, però, amb Honda, han fet la presentació oficial de la temporada 2022. El cap de setmana que ve faran l'última sessió de tests, abans de començar el 6 de març amb el Gran Premi de Qatar, a Losail.

Marc Márquez i Pol Espargaró, preparats per al 2022 (@box_repsol)

Marc i Pol s'han mostrat contents i optimistes. L'Honda RC213V, la nova arma de la marca japonesa, és una màquina completament diferent a l'anterior, amb un nou motor, nou xassís, de mides més llargues i amb aerodinàmica renovada. Té més adherència al darrere i tracciona millor. Ara cada pilot l'haurà d'adaptar al seu pilotatge i Marc li veu molt potencial.

El seu estat físic ha millorat; no té cap problema amb la visió i pel que fa a l'espatlla, encara que arrossega alguna molèstia no l'impedirà anar a totes. El campió de Cervera ha demanat paciència a l'inici d'un Mundial tan llarg, amb 21 curses, i amb rivals molt joves i ràpids.

El Tro de Cervera ha aclarit que li estan dissenyant un protocol de preparació física i recuperació postcurses per mantenir a ratlla les molèsties al braç dret. Que ja ha començat a provar les setmanes passades i que de moment li està anant bé.

 

Per a la primera cursa, a dia d'avui, no confia a poder lluitar per la victòria ni per entrar al podi, però Marc sempre acostuma a trencar els seus  pronòstics.

Pol Espargaró amb la màxima il·lusió

Pel que fa a Pol Espargaró, la nova moto el beneficia molt, perquè d'entrada esborra els problemes que va tenir l'any passat amb la part del darrere de la moto i que li van provocar moltes caigudes. Confiat amb la presència de Marc al mateix equip, les seves aspiracions són ambicioses.

Aquest dimecres es presenta oficialment l'equip LCR d'Àlex Márquez i dijous l'equip Aprilia d'Aleix Espargaró i Maverick Viñales.

 

.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut