Aitana Bonmatí, durant la presentació de l'equip al Gamper (Europa Press)
Aitana Bonmatí, durant la presentació de l'equip al Gamper (Europa Press)
Barça

L'aposta del Barça per Aitana: les xifres de la millor pagada del món

Segons ha avançat "Tot costa" de Catalunya Ràdio, el Barça i Aitana Bonmatí ja han tancat un acord per a la renovació de l'actual Pilota d'Or

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça i Aitana Bonmatí ja s'han posat d'acord. Tal com ha avançat la Rut Vilar a "Tot costa" de Catalunya Ràdio, ja s'ha tancat l'acord de renovació de la futbolista de Sant Pere de Ribes. Una renovació que s'ha allargat uns mesos i que s'havia arribat a posar en risc per l'interès d'alguns clubs europeus que estaven disposats, fins i tot, a pagar la clàusula de rescissió.

Aitana acabava contracte l'estiu que ve, el 2025, i encara hi havia cert marge, però tant el club blaugrana com la jugadora preferien tancar el nou contracte abans de començar aquesta temporada. Aitana tenia una clàusula de 3 milions d'euros i el Chelsea, per exemple, estava disposat a pagar-la i havia fet una oferta econòmicament molt forta per la futbolista. Tot i que les xifres de l'acord encara no han transcendit, el Chelsea li va posar sobre la taula una oferta d'11 milions d'euros per 4 anys. El Barça ha fet un esforç econòmic important per retenir-la.

Amb aquesta renovació, Aitana Bonmatí es converteix en la jugadora més ben pagada de l'equip blaugrana.

La intenció del club és fer l'anunci en els pròxims dies o setmanes.

Aitana, que està entre les nominades, és la gran favorita per tornar a guanyar i sumar la seva segona Pilota d'or, que s'entregarà el 28 d'octubre a París.

Anar al contingut