Aitana i els rumors del Chelsea: "Avui no toca"

La futbolista del Barça, amb contracte fins al 2025, esquiva les preguntes sobre el seu futur i lamenta l'adeu de Mariona: "Cadascú escull el seu camí"
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Aitana Bonmatí

És la millor futbolista del món. Ho avala l'última Pilota d'Or. I també és la gran candidata a tornar a recollir el guardó. Aitana Bonmatí viu un moment dolç. El Barça la vol blindar i ja s'ha posat mans a l'obra per renovar-la. Acaba contracte l'estiu del 2025. De pretendents, no n'hi falten, com el Chelsea. De moment, ella tira pilotes fora.

"Tinc un any més de contracte. Surten moltes coses, clar. Però avui no toca."

Això ha dit la ribetana durant la presentació de la Supercopa Bimbo. També s'ha referit a l'adeu de Mariona Caldentey. La de Felanitx posarà rumb al futbol anglès després de deu anys com a blaugrana.

"Totes les decisions són respectables. Cadascú escull el seu camí. La trobarem a faltar. Entén el futbol com ben poques."

 

Viu en un núvol després d'aixecar la tercera Copa d'Europa, a San Mamés. Una petita lesió, però, l'ha deixat fora de combat per als últims partits del curs. "M'heu vist prou aquest any", ha dit. Però, a l'horitzó, ja veu els Jocs Olímpics de París.

"M'agradaria ser-hi, sí. És una cosa única. Estaria molt bé guanyar una medalla olímpica. I millor si pot ser l'or."

ARXIVAT A:
Aitana Bonmatí
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut