Les jugadores blaugranes celebrant un dels gols del partit
Les jugadores blaugranes celebrant un dels gols del partit (EFE)

Aitana i Alèxia rescaten el Barça a Riazor en l'estrena golejadora de Pajor (0-3)

Les campiones comencen la defensa del títol amb una victòria a camp del Dépor després d'una gran segona part coincidint amb l'entrada de les 2 pilotes d'or

Onze revolucionari de Pere Romeu a Riazor en la seva estrena com a entrenador del Barça a la Lliga F. Sense Aitana ni Alèxia, suplents d'inici, i amb els fitxatges estrella, Pajor i Kika, sobre la gespa. Precisament, la davantera portuguesa no ha pogut aprofitar una sortida en fals de la portera gallega, Pereira. A porteria buida, Kika ha xutat massa alt.

Mapi León ha estat a punt de tornar a marcar un gol olímpic en el minut 15, però la pilota s'ha estavellat al travesser. A la primera part, res més, amb un Barça sense idees per trencar la defensa d'un Dépor acabat de pujar a la màxima categoria. Les pilotes d'or Aitana i Alèxia han entrat en joc només arrencar la segona part i el Barça no ha trigat a trencar l'empat després d'una centrada de Mapi León al minut 58. Graham remata i el refús de Pereira el recull Ewa Pajor, que no ha perdonat.

El 0-2 ha arribat amb polèmica per una possible falta prèvia de Mapi a Milene. La jugada ha continuat i Alèxia l'ha posat perfecta, amb Milene estesa a terra, per a la neerlandesa Esmee Brugts, que ha picat molt bé la pilota per superar Pereira.

Les vigents campiones han tancat el debut amb un tercer gol que ha nascut a les botes de Graham i ha completat Pajor gairebé als darrers minuts. Doblet de la polonesa que presenta candidatura a ser la pitxitxi d'aquesta lliga.