Aitana desvela l'esport que practicava quan era nena

La Pilota d'Or catalana ha rebut el premi de MVP de la gala del Futbol Europeu i ha recordat les seves primeres passes curioses en el món de l'esport
Redacció Esport3 Actualitzat

Aitana Bonmatí està recollint els fruits de la feina ben feta durant molts anys. Fa tot just una setmana, va guanyar la Pilota d'Or i aquest dilluns li ha tocat recollir un nou premi, el d'MVP de la Gala del Futbol Europeu de Mundo Deportivo.

En la recollida del premi, Aitana ha desvelat una curiositat quan ha estat preguntada sobre com veuria el que ha aconseguit l'Aitana nena de 5 anys. "Quan tenia cinc anys jugava a bàsquet, diria", ha sorprès Aitana. Després ha deixat clar que no se'n sortia gaire bé i ha fet broma sobre les seves limitacions per l'alçada. Amb tot just 1,62 metres, Aitana no seria precisament un perfil de pivot de bàsquet.

La curiositat que ha explicat Aitana explica la realitat de molts nens i nenes que després són grans estrelles d'un esport: molts comencen en disciplines ben diferents. El que queda clar és que, jugant a bàsquet o a futbol, l'Aitana nena mai s'hauria imaginat fins on ha arribat de lluny.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut