La portada del FC 25 amb Aitana Bonmatí.
Futbol

L'últim èxit d'Aitana Bonmatí: protagonista de la portada més viral

La futbolista del Barça surt juntament amb Bellingham, Beckham, Buffon i Zidane a la portada de l''Ultimate Edition' del FC 25

Redacció Esport3Actualitzat

Aitana Bonmatí és un dels emblemes del futbol arreu del món. Tant, que el popular videojoc de futbol EA Sports FC 25, més conegut com a FIFA, l'ha escollida per representar la portada de l'edició Ultimate Team de la temporada 2024-25. La guanyadora de la Pilota d'Or, campiona d'Europa de clubs i del món de seleccions, destaca juntament amb el migcampista del Reial Madrid Jude Bellingham i les llegendes David Beckham, Gianluigi Buffon i Zinedine Zidane en un saló ple de trofeus aconseguits per tots ells.

La futbolista catalana és una de les primeres dones que és la imatge del videojoc de futbol més venut del món. La primera va ser l'anglesa Sam Kerr, l'estrella del Chelsea, qui va sortir a la portada del FIFA 23 al costat de Kylian Mbappé. En l'edició de l'any passat, la companyia amb seu a Califòrnia va apostar per una imatge amb una trentena de futbolistes femenins i masculins, entre els quals hi havia Alèxia Putellas.

L'anunci coincideix amb la concentració de la selecció espanyola femenina de futbol, on Aitana Bonmatí i les seves companyes buscaran aconseguir l'or als Jocs Olímpics de París. Un dels pocs trofeus que encara no ha aixecat i que la pot projectar encara més com una de les dones més influents del món.

ARXIVAT A:
Aitana Bonmatí
Anar al contingut