Aitana Bonmatí n'està tipa: "Sempre acabem perjudicades, que es posin les piles"

La migcampista del Barça reclama solucions a la vaga de futbolistes al final de l'homenatge que li ha dedicat Sant Pere de Ribes
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Aitana Bonmatí

La ribetana més universal, Aitana Bonmatí, ha rebut l'homenatge del seu poble. A la plaça de l'Ajuntament i al camp que porta el seu nom, centenars de veïns de Sant Pere de Ribes han felicitat la migcampista del Barça pels èxits, tant col·lectius com individuals, de la temporada. La campiona del món valora el caliu de la seva gent com un indicador que la societat comença a polir les desigualtats en l'esport.

Però no tot ha estat festa i agraïments. Quan li ha tocat atendre els mitjans, Aitana ha expressat la seva "fatiga" per "no poder fer el que més li agrada", en referència al conflicte que enfronta jugadores amb la patronal pel salari mínim i que ha desembocat en la vaga de futbolistes. La MVP del Mundial demana un esforç a les "institucions". 

"Sincerament, estic cansada i fatigada d'estar cada any batallant i trobar-se en la mateixa situació. Aquest tema em provoca cansament, sempre acabem perjudicades. Necessitem que les institucions es posin les piles per poder fer el que més ens agrada, que és jugar a futbol. No hauríem d'estar pendents de la resta. Volem un futbol just i millor, el que ens mereixem."

Mentrestant, a Madrid, els sindicats (FUTPRO, AFE, Futbolistas ON, UGT i CCOO) i la Lliga F miraven d'arribar a un acord per desencallar la situació en una reunió maratoniana.

 

ARXIVAT A:
Aitana Bonmatí
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut