Aitana Bonmatí, el documental: "Coneixereu l'Aitana més personal"

Els millors moments del rodatge del documental de 3Cat sobre la millor jugadora del món
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Aitana Bonmatí

L'Aitana més personal. Això és el que podrem veure al documental "Aitana Bonmatí", que TV3 i la plataforma 3Cat estrenen el 23 d'abril. Dos anys de rodatges amb la millor futbolista del món, a qui hem acompanyat en l'última gravació a Sant Pere de Ribes d'aquest documental tan esperat.

Ens hem colat en l'últim gran rodatge del documental per poder conèixer una mica més l'Aitana i tot el que representa per a ella, el seu entorn i l'equip de TV3 un desplegament com aquest.

Un repte a nivell de producció, el patiment perquè tot anés a l'hora (espòiler: sempre hi ha imprevistos), i una culer més que no es vol perdre el partit de Champions Barça-Nàpols a Montjuïc.

Aitana no esquiva preguntes irreverents ("Vas de blanc Reial Madrid?"); es deixa anar en ple rodatge rient sense parar amb el seu equip, i també deixa clar el seu compromís amb la feina: "Treballant, sempre estic treballant."

I és que el seu dia a dia és un no parar. L'Aitana ens explica el seu dimarts --sí, el rodatge era un dimarts qualsevol--, "sempre a cuitacorrents" amb l'entrenament com a plat fort del dia.

Un documental que tindrà moments màgics, com la trobada entre l'Aitana i en Pep Guardiola. No es coneixien, i en el documental presenciem la trobada plena de riures i complicitat de dues persones que s'admiren mútuament.

Sobre el documental, la jugadora blaugrana ens avisa: "Podreu veure l'Aitana més personal. Sí que és una mica intens i costa trobar llocs per gravar, però el resultat valdrà la pena."

No us perdeu tot el que es cou en un rodatge d'aquestes característiques amb la millor jugadora del món: Aitana Bonmatí.


El dia de Sant Jordi, després del TN, teniu una cita amb #Aitana3Cat, un documental dirigit per Xavi Torres.

ARXIVAT A:
Aitana Bonmatí
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut