Pogacar i Vingegaard han estat víctimes del lamentable comportament d'un aficionat
Pogacar i Vingegaard han estat víctimes del lamentable comportament d'un aficionat (Reuters)
Ciclisme

Agressions intolerables a Pogacar i Vingegaard en plena ascensió

Els principals favorits a la victòria final del Tour han patit dues vergonyoses accions d'una mateixa persona al pla d'Adet

Redacció Esport3Actualitzat

El Tour ha arribat als Pirineus francesos en una 14a etapa que ha passat pel mític Tormalet. El pas dels ciclistes per les carreteres de muntanya sempre deixa unes postals idíl·liques, amb centenars d'aficionats animant des de molt a prop els corredors.

Molts d'ells fan nit al lloc escollit amb autocaravanes o bé arriben amb molt temps d'antelació per assegurar-se un bon espai. Habitualment, l'ambient que hi ha és festiu, amb la il·lusió que fa veure de prop l'espectacle que ofereixen els ciclistes. Però sempre hi ha qui s'encarrega d'espatllar la festa, en aquest cas, amb un comportament despectiu. 

Ha tornat a passar aquest dissabte al Tour de França, on una mateixa persona ha tingut dos gestos completament intolerables. Les víctimes han estat ni més ni menys que els dos màxims favorits a la victòria final: Tadej Pogacar i Jonas Vingegaard.


Agressió en plena ascensió

Els fets han passat en ple atac de l'eslovè al pla d'Adet, a menys de cinc quilòmetres per al final de l'etapa. Amb els nervis a flor de pell, Pogacar agafava distància de Vingegaard en la lluita per la victòria, quan una persona li ha llançat una bossa de patates a la cara.


La denúncia del Tour

El Tour de França ha fet una piulada on ha denúnciat de manera contundent els fets amb el següent missatge: "En un món on pots ser qualsevol cosa, no siguis aquest estúpid".


Vingegaard, una altra víctima

Segons més tard, Jonas Vingegaard ha passat pel mateix punt que Pogacar i s'ha trobat amb un gest molt similar. En aquest cas, però, la persona li ha tirat les patates a la cara directament amb la mà. Tots dos ciclistes han mostrat el seu malestar fent clarament que no amb el cap. 

ARXIVAT A:
Tour de França
Anar al contingut