espanyol

Agressió amb un got ple a l'àrbitre de l'Espanyol-Vila-real, que assenyala l'infractor

Quintero González ha rebut l'impacte quan es dirigia al túnel de vestidors. El soci ha estat identificat per la seguretat del club

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol-Vila-real ha acabat en derrota per a l'equip blanc-i-blau i amb un episodi vergonyós a la graderia. Al final del partit, i amb els ànims encesos a l'RCDE Stadium, l'àrbitre Quintero González ha rebut l'impacte d'un got de plàstic mig ple que han llançat des de la graderia. El col·legiat andalús estava a punt d'entrar al túnel de vestidors.

Assenyalat, identificat... i escapat

L'àrbitre, debutant aquesta temporada a Primera, ha reaccionat amb rapidesa assenyalant l'infractor. Es tracta d'un soci blanc-i-blau que ha estat identificat per la seguretat del club, una informació que ja està en mans dels Mossos d'Esquadra.

La identificació, però, ha estat accidentada perquè quan els agents s'havien endut l'home darrere la tribuna, uns aficionats han volgut impedir la retenció enfrontant-se a la seguretat. Ha estat aleshores quan l'agressor ha aprofitat la confusió per escapar-se. Això sí, quan ja se'n coneixia el nom. 

L'entitat estudiarà les mesures a emprendre amb aquest soci, a l'espera que LaLiga valori el cas. L'oficial de la competició ha fotografiat l'objecte de l'agressió, el got de plàstic, i els fets han quedat reflectits a l'acta. L'estiu passat el club perico va rebre una sanció de dos partits de tancament de les grades de l'estadi per la invasió de camp al final del derbi contra el Barça de la Lliga 22-23, un càstig que el Comitè d'Apel·lació va reduir a un sol partit.

L'acta de Quintero González

L'apartat de l'acta aribtral referit al públic corrobora aquesta seqüència dels fets. Quintero González també hi ha especificat que el got llançat per un aficionat "que portava una samarreta del club local" li ha impactat "al pit amb força". No obstant, la revisió que li han fet els serveis mèdics de l'Espanyol no ha detectat cap "lesió aparent". 

Mira el resum de l'Espanyol-Vila-real (1-2)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut