Adrián González, a l'esquerra de la imatge, quan va ser el segon de José Aurelio Gay
Adrián González, a l'esquerra de la imatge, quan va ser el segon de José Aurelio Gay
ESPANYOL

Adrián González és el nou entrenador de l'Espanyol femení

El club tria un tècnic de la casa, exajudant de José Aurelio Gay al filial blanc-i-blau

Oriol VidalActualitzat

Càsting resolt. Ha costat, però l'Espanyol femení ja té entrenador. Es tracta d'Adrián González, un tècnic amb bona reputació al club, després de més d'una dècada de trajectòria. Té com a principal experiència haver estat segon de José Aurelio Gay al capdavant de l'Espanyol B (temporada 2019-2020) i ha estat formador de talents com Nico Melamed. González tindrà com a missió clara assolir el retorn de l'Espanyol a l'elit.

El nou tècnic haurà de gestionar tota una revolució a l'entitat, amb l'equip confeccionat per Dolors Ribalta i Carol Miranda, que tornarà a centrar-se en les tasques de direcció esportiva.

El nou tècnic no té experiència dirigint equips femenins, però l'acompanyarà com a segon Juan Ignacio Ibarra, que fins ara feia d'analista i coneix tant el vestidor blanc-i-blau com la categoria.

L'Espanyol ja ha anunciat vuit fitxatges: les defenses Lucía Vallejo (Oviedo), Simona Botero (Rayo) i Núria Martínez (ja en propietat, després d'un any cedida pel Llevant); les migcampistes María Lara (Còrdova), Mar Torras (Osasuna) i Lice Chamorro (Alabès), i tres davanteres: Anita Hernández (DUX Logroño), María Barquero (Còrdova) i Ángeles del Álamo (Granada).

Queda clar que Adrián González tindrà feina per consolidar un bloc molt renovat i que ha perdut veteranes de categoria com Adriana Martín o Cristina Baudet.

Anar al contingut