Xavi, aquest diumenge pensatiu a la banqueta del Santiago Bernabéu
Xavi, pensatiu a la banqueta del Santiago Bernabéu abans de l'últim clàssic (EFE)
barça

Oficial: Acord total Xavi-Barça per a la liquidació del contracte

El fins ara entrenador renuncia als 11 milions del seu sou, però ha reclamat els 2,5 milions de la clàusula per sortir de Qatar

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha fet oficial l'acord amb Xavi Hernández per a la desvinculació del contracte que el tècnic i el seu staff tenien amb el Club fins al final de la temporada 2024-2025.

La reunió d'aquest dimarts entre el representant de Xavi Hernández, Fernando Solanas, i Deco, en nom del FC Barcelona, a la Ciutat Esportiva ha donat resultats. Com ja va poder saber Esport3 abans de fer-se oficial, s'ha arribat a un acord total per a la liquidació del contracte del tècnic, que estava pendent de signatura. L'entesa s'ha fet oficial un cop s'han redactat tots els documents.

El fins ara entrenador perdona els 11 milions d'euros en concepte del sou que li quedava per contracte, però ha reclamat els 2,5 milions que va posar de la seva butxaca per sortir de l'Al-Sadd qatarià el 2021.

El Barça també pagarà els 4 milions íntegres que l'staff de Xavi tenien signats. La desvinculació de Xavi és el tràmit previ necessari per oficialitzar l'arribada del relleu Hansi Flick.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut