Xavi Hernández, a la banda del Camp Nou aquest dijous

A Xavi no li passa la indignació amb les mans a Europa: "És un penal com una catedral!"

En la roda de premsa posterior a la batalla del Camp Nou, el tècnic seguia sense entendre la decisió de Mariani. Li han fet recordar les de Dumfries a Milà.
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Xavi Hernández

Xavi Hernández seguia molt contrariat amb l'àrbitre italià Mariani al final del Barça-Manchester United. Per al tècnic, les mans de Fred han estat tan clamoroses que li han fet recordar les de Dumfries a Milà:

"La indignació amb l'àrbitre: és un penal com una catedral, com t'has de sentir? Ja ens la van jugar a Milà per unes mans. No sé què ha de passar perquè xiulin un penal per mans. A més m'han dit que l'han revisat al VAR..."

Més enllà de la jugada més polèmica, l'entrenador ha aplaudit el rendiment dels seus jugadors contra "un senyor equip", tercer a la Premier anglesa. Manté l'optimisme de cara a dijous, sobretot perquè ha detectat un canvi d'actitud a Europa:

"Hem tirat de caràcter, reacció tremenda i hem pogut guanyar el partit al final, fins i tot. Ens la jugarem a Old Trafford. Podem anar-hi a competir, aquesta és la sensació que em deixa el partit. Ells busquen trobar i córrer. Marxo orgullós i content de l'actuació tot i l'empat. He detectat un canvi d'actitud a Europa, on sempre teníem una davallada quan se'ns avançaven..."

Sobre les novetats en defensa, les ha justificat pel cansament acumulat les últimes setmanes. Un calendari a qui culpa de la lesió de Pedri:

"No hem canviat ni la idea, ni el mètode, només els jugadors. I Jordi Alba i Marcos han estat molt bé. Necessitaven fer rotacions per evitar lesionats, ens estem jugant molt. Una llàstima Pedri, que també ha caigut pel calendari tan exigent que tenim."

Busquets, a punt per diumenge

Per pal·liar les baixes de Pedri i Gavi, Xavi confia en recuperar Busquets ja per diumenge, contra el Cadis. A Dembélé, "encara no".

Respecte el cas Negreira, ha tornat a insistir que en cap cas li agradaria "guanyar amb trampes" i ha defensat l'emprenyament de Raphinha quan l'ha substituït. Polèmica tancada al vestidor.

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut