A incendi per dia: Rodrygo pica l'ullet a Guardiola i torna a desconcentrar el madridisme

Dues declaracions del davanter brasiler han desestabilitzat la concentració blanca en la setmana de la final de la Champions
Redacció Esport3 Actualitzat

La setmana de la final de la Champions és sagrada. El manual del bon finalista recomana que el dia a dia dels dos candidats a aixecar l'"orelluda" ha de ser un mar de calma perquè res ni ningú desestabilitzi els futbolistes. Doncs bé, un jugador del Reial Madrid ha pertorbat la tranquil·litat blanca amb paraules que han enrarit el que havia de ser una feliç espera.

Es tracta de Rodrygo. El brasiler és una de les figures del conjunt d'Ancelotti, però paradoxalment també figura com un dels que té un futur més incert. Tothom assenyala el davanter de 23 anys com el damnificat per una més que possible arribada de Kylian Mbappé al Reial Madrid. Una situació que, amb les seves paraules, Rodrygo ha demostrat que no li és aliena.

A principis de setmana va aixecar polseguera aquest avançament de la seva entrevista a DAZN. S'hi veia Rodrygo entrant en un jardí analitzant del seu horitzó a partir de l'estiu: "Tot pot passar. Tinc contracte aquí [fins al 2028], però els anys que he estat aquí han estat un plaer". Poques hores matisava el missatge assegurant que "no em passa pel cap abandonar l'equip de la meva vida". Una galleda d'aigua que semblava apagar el primer incendi.

Segon incendi

Però, com diu Carles Porta a "Tor", tots els focs quan comencen són petits. I aquest dijous, a 48 hores de Wembley, Rodrygo ha llançat benzina per tornar a encendre el del madridisme. El de Sao Paulo ha ofert una extensa entrevista a la revista GQ en què qualifica el Manchester City de Pep Guardiola com "el millor equip del món i el que juga el millor futbol". Una injúria per a un club que somia a guanyar la 15a Lliga de Campions aquest cap de setmana.

Tant se val si l'internacional volia valorar haver eliminat els anglesos als quarts de la màxima competició continental. Algun periodista ha reaccionat demanant al tècnic de Santpedor que se l'emporti tan aviat com pugui:

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut