Kylian Mbappé s'acomiada de l'afició en el partit de la Ligue 1 a Estrasburg (Reuters)
Futbol

A França ja posen data a l'adeu de Mbappé, amb destí a Madrid

Segons el mitja francès Le Parisien, el PSG ja té clar que l'estrella del futbol francès s'incorporarà al Reial Madrid la temporada vinent

Redacció Esport3Actualitzat

Kylian Mbappé ha triat el Reial Madrid. Això és el que diu el mitjà francès Le Parisien, que ja anuncia a bombo i platerets el capítol final del culebrot més llarg del futbol. A França tenen clar que Mbappé marxarà al Madrid al final d'aquesta temporada i aviat es podria tancar un acord després d'anys de rumors i al qual encara li queden mesos per efectuar-se de manera oficial.

Segons el citat mitjà, pel PSG i per la majoria d'actors del futbol francès, ja no hi ha cap dubte: l'estrella francesa ha decidit deixar la Ligue 1 a final de temporada i incorporar-se al Reial Madrid.

Paral·lelament, a Madrid regna l'optimisme, mentre entre bastidors s'està negociant per concretar el contracte del francès. Kylian Mbappé considera que s'ha acabat la seva etapa al PSG ja de manera definitiva i, d'aquí uns dies, ho comunicarà al club després d'haver negociat amb el Reial Madrid, lliurement, segons el reglament FIFA.

La data de l'anunci de Mbappé

Mbappé manté en secret la seva decisió, buscant el moment adequat per anunciar la seva elecció, però des de Le Parisien s'atreveixen a pronosticar un parell de dates al calendari:

"El 14 de febrer, el PSG rep a París la Reial Societat en l'eliminatòria per classificar-se per als quarts de final de la Champions, amb un partit de tornada previst per al 5 de març."

"Kylian Mbappé ho donarà tot per guanyar tots els títols possibles aquesta temporada. Sortir de la capital amb una Lliga de Campions a la butxaca l'establiria encara més al Panteó."

Anar al contingut