Jude Bellingham celebrant el seu gol davant l'afició de l'Athletic dissabte passat (EFE)

A Alemanya revelen el costat fosc de Bellingham

Al nou fitxatge madridista li atribueixen un caràcter egocèntric i fins i tot asseguren que el vestidor del Dortmund va celebrar la seva marxa
Redacció Esport3

Jude Bellingham és la gran aposta del Reial Madrid per a aquesta nova temporada, després que el club blanc hagi pagat 100 milions d'euros per ell. El jove mitjapunta anglès ja va demostrar la seva qualitat en la jornada inaugural contra l'Athletic (0-2) amb una bona actuació coronada amb el gol que va obrir el marcador. A Madrid ja fan volar coloms i fins i tot hi ha qui el compara amb Zidane.

Des d'Alemanya, però, arriben informacions que fan pensar més en un altre jugador, si més no pel que fa al temperament. El diari Bild assegura que el vestidor del Borussia Dortmund ha celebrat la marxa de l'anglès, per la seva actitud egocèntrica i un tracte de falta de respecte cap a diversos companys.

D'acord amb aquesta informació, Bellingham demanava als seus companys sortir tots a saludar l'afició al final del partit per després quedar-se ell sol, i mostrava una actitud de menyspreu amb alguns companys. "Vol ser sempre el centre d'atenció", assenyalen al vestidor, que indiquen també que la presència d'Erling Haaland li va causar problemes perquè el noruec li restava popularitat entre l'afició. 

Una cadena de televisió va captar, a través de la lectura de llavis, uns insults dirigits cap al seu company Nico Schulz en un partit de la Champions el febrer del 2022: "No saps fer una p... passada bé, ets una p... merda!", li hauria dit. L'article també explica que no va assumir mai les funcions de tercer capità que se li havia atorgat i que Sebastian Kehl, director esportiu del club groc-i-negre, no va voler sancionar Bellingham per falta de disciplina per no posar en perill el seu milionari traspàs al Reial Madrid.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut