Els 14 catalans de Roma (@Atletisme_FCA)
Atletisme

Els catalans a l'Europeu d'atletisme de Roma

Dels 86 atletes de la delegació espanyola de la RFEA a Roma, 14 són catalans

L'Europeu d'atletisme de Roma compta amb la participació de 14 atletes catalans. Els polèmics criteris classificatoris de la RFEA han deixat fora, novament, atletes com Pol Retamal. Tot i això, 86 atletes formen part de la selecció espanyola, en la segona representació més nodrida de la història.

Jaël Bestué (200 m i 4x100 m)

L'atleta santcugatenca arriba en molt bona forma i té molts números per fer història a la final dels 200 m i a la dels 4x100 m. És la primera atleta estatal en 34 anys que arriba a la final d'un Europeu (1990 Sandra Myers 4a).

Esther Guerrero (1.500 m)

Va ser quarta a la final de diumenge amb un temps de 4:06:03.

Guillem Crespí

Guillem Crespí ha arribat a la final dels 100 metres, tota una gesta per al barceloní que ha estat sisè d'Europa.

Debut somiat per a Crespí (@Atletisme_FCA)

Cristina Montesinos i Raquel González Campos (20 km marxa)

Les marxadores catalanes van acabar entre les 10 primeres a la prova de 20 km marxa. Montesinos va ser sisena, amb un temps d'1:29:07, i Campos va ser novena, aturant el crono en 1:30:05.

Bona actuació de les dues catalanes marxadores (@Atletisme_FCA)

Berta Segura

Participant en la prova de 400 mll, Berta Segura ha volat i va passar a semifinals amb 51.92 i nou rècord de Catalunya.

Nahuel Carabaña

L'andorrà amb llicència catalana ha debutat al Campionat d'Europa d'atletisme de Roma amb la disputa de la segona sèrie dels 3.000 obstacles. Carabaña ha quedat setè a la final.

Adel Mechaal (1.500 m i 5.000 m)

En la prova de 1.500 m ha passat a la final.

El palamosí s'ha quedat a les portes de pujar al podi en la prova dels 5.000 metres en què ha estat 4t.

Paul McGrath (20 km marxa)

L'atleta gavanenc Paul McGrath ha aconseguit la medalla de plata a la cursa dels 20 quilòmetres marxa dels Europeus de Roma, amb un temps d'1h 19m 31s.