Un vídeo viral deixa els internautes bocabadats amb una "posta de sol dividida" al cel de Florida

Nil FarrésActualitzat

Aquest vídeo que s'ha fet viral durant els darrers dies a les xarxes socials, no és pas actual, es remunta al novembre del 2023.

Una il·lusió òptica al cel de Florida va deixar tothom bocabadat enmig d'un embús de trànsit. El cel mig ennuvolat estava dividit en dues parts ben visibles i diferenciades: el costat esquerre era ataronjat mentre el sol es ponia, mentre que el costat dret estava fosc com si algun fet hagués impedit que els raigs de sol entressin en aquella zona. Semblava com si algú hagués dibuixat una línia recta que dividís el cel de manera perfectament simètrica.

Aquest fenomen, que molts usuaris de la xarxa social X han anomenat "split sunset" (en català, "posta de sol dividida"), succeeix quan l'ombra d'un núvol prou gran situat a sota de l'horitzó impedeix que la llum del sol arribi als núvols més propers als observadors que són a terra.

El vídeo viral ja ha acumulat 189.500 visualitzacions i 8.200 "m'agrada".

Diversos usuaris han reaccionat, sorpresos, a la publicació. "Sembla un somni, sembla encara més fet per IA," comenta un dels usuaris. D'altres s'ho prenen d'una manera més sarcàstica: "Sembla un vell projector de diapositives que s'ha quedat encallat!!" o "Fins i tot el cel té pantalla dividida abans que Apple."

ARXIVAT A:
Meteorologia
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut