Tot preparat pel 25è Congrés de la Societat Meteorològica Europea que comença dilluns i trencarà rècords

Actualitzat

Tot a punt perquè comenci aquest dilluns la 25a edició del congrés de la Societat Meteorològica Europea.  Aquesta edició a Barcelona serà rècord en tots els sentits: s'hi esperen més de 1000 persones acreditades, de les quals, més de 750 hi faran presentacions científiques orals i més de 350 hi presentaran pòsters científics.

El congrés es desenvoluparà de dilluns dia 2 de setembre a divendres dia 6, a l'edifici històric de la Universitat de Barcelona

El congrés s'ha iniciat aquest diumenge amb un taller previ sobre la Comunicació amb consciència del canvi climàtic, amb participants de tot Europa, i fins i tot d'Àsia.

El Servei Meteorològic de Catalunya és l'amfitrió local del congrés, que participa en l'organització i ha organitzat una "Festa" per a totes les persones participants al congrés com a Benvinguda a Catalunya, en el que en aquest tipus de congressos s'anomena "trencar el gel"  entre persones que arriben de llocs allunyats, però comparteixen l'interès en la meteorologia i el clima.

És el congrés més gran, més nombrós i amb més presentacions científiques, dels que ha fet la societat meteorològica europea ens aquests 25 anys d'història.

La Societat meteorològica amfitriona a Catalunya és ACAM, l'Associació Catalana de Meteorologia, que fa part de l'organització científica del congrés.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut