Surten amb una barca i es troben el riu ple de caimans a Fargo, Geòrgia, EUA

Actualitzat

Cal veure el vídeo amb el so alt per copsar la tranquil·litat amb què la parella, veïna de la localitat de Fargo, just al costat del parc estatal de Geòrgia, una zona pantanosa on sovint se surt a navegar amb barques o caiacs. L'home diu "Alligators everywhere" després que se senti un riure nerviós de la dona.

Caimans a tot arreu!

Mentre se senten els cops dels impactes dels caimans a la proa de l'embarcació, la parella continua navegant sense girar cua entre els perillosos animals.

Fa uns dies ja es va produir un incident a la zona, quan un home que navegava en caiac va caure a l'aigua i es va trobar de cara amb un caiman.

Què en diuen les autoritats?

Segons les autoritats del parc Okefenokee National Wildlife Refuge, aquestes aglomeracions de caimans als canals són normals en les èpoques de l'any amb aigües baixes i alta concentració de menjar.

 

La parella de la barca no semblaven gaire preocupats. Segons els responsables del parc, cal deixar sempre una distància de seguretat respecte als animals, no espantar-los i no arraconar-los ni deixar-los sense una via d'escapament a l'aigua.

 

La zona concentra entre 10.000 i 13.0.00 caimans americans: és fàcil veure'n algun si es visita el parc.

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut