Innocentada: Gemma Puig deixa el temps de TV3 i salta a "Com si fos ahir"

TV3 es queda sense dona del temps, però guanya una gran actriu

Néstor GómezActualitzat

"Ara és el moment de fer el salt". Aquestes són les paraules que em va dir la Gemma Puig en un dels nostres esmorzars a principis de desembre.

Em vaig quedar parat, però no astorat. Conec des de fa un munt d'anys la seva vessant d'actriu en teatres petits o en repartiments de grans obres però en papers discrets. De fet us faríeu creus de les obres a les quals ha actuat. Ara projectarà la seva carrera en el món de la interpretació.

 

Durant la tardor, dins la secció del Temps, ja havíem sentit alguna cosa, petites veus, com havia passat altres vegades, que no feien pensar que aniria a més. Ara bé, la proposta definitiva d'un projecte engrescador i de futur va arribar a finals de novembre quan va rebre la trucada de Dani Ventura, un dels directors de la sèrie "Com si fos ahir". Un projecte pel que queda de temporada i per a la vinent. Interpretarà un nou personatge del qual no ens n'ha volgut dir absolutament res. El que sí que sabem és que hi començarà a treballar passat festes i que apareixerà en pantalla cap al mes de març.

 

Una de les persones que ha fet el seguiment i ha ideat el nou personatge de la Gemma és Núria Furió, directora argumental de la sèrie, que va agrair molt que la Gemma hagués fet el pas:

Després de veure-la actuar en "Les dones del 600", "Jerusalem" i "Maremar", vaig buscar i trobar un personatge ideal per a ella.

La Gemma Puig abandona temporalment la secció de meteorologia, durant aquest any i mig, després d'uns vint anys dedicats al món de la comunicació del temps i de la divulgació de la meteorologia a Televisió de Catalunya. Ens ha comentat:

No ha estat gens fàcil prendre la decisió. Són molts anys treballant professionalment en el temps i, arribats aquí, no puc rebutjar el que ha estat la meva passió tota la vida: saltar al món de la interpretació.

Les restriccions per Covid del mes de març, amb teatres tancats i obres paralitzades, han estat l'argument definitiu per prendre la decisió i fer el salt a la interpretació per a la televisió. Duu una actriu a la sang i des del moment que la proposta s'ha convertit en fet, la seva cara i el seu ànim han tornat brillar.

Per Tomàs Molina, cap de la secció del Temps, és una oportunitat única que no es pot deixar escapar: "Estic molt content per ella. ja li vaig dir que és un món molt complicat, i més en temps de Covid. La trobarem molt a faltar."

Durant el període en què la Gemma Puig sigui al món de la interpretació, la persona de la secció que es farà càrrec del "TN matí" i del "TN comarques" serà en Jofre Janué.

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
Anar al contingut