L'estabilitat avança i els ruixats minven

Ja tenim aquí dies de sol i caloreta al migdia

Alberto AlcántaraActualitzat

L'estabilitat atmosfèrica guanya terreny sobre Catalunya, no pas per la influència del famós anticicló de les Açores, sinó per l'anticicló situat a Escandinàvia. Serà un immens escut que obligarà les borrasques a viatjar cap a Portugal. Ara per ara, tindrem dies tranquils fins diumenge.

Sol i algun ruixat esquifit

Temps radiant de sol gairebé des de primera hora del dia. A primera hora del matí hem tingut alguns núvols, sobretot al quadrant nord-est i al Pirineu. Tots aquests núvols han marxat a mig matí.

A partir del migdia, creixeran algunes nuvolades al Prepirineu i sobre les muntanyes del prelitoral. De forma puntual, sobre la serralada Transversal o al Montseny podrà caure algun ruixat molt feble i aïllat.

Ambient suau

Les temperatures seran ben suaus al migdia, una mica més altes que les d'ahir en general. Sense cap calorada, les màximes superaran amb facilitat els 22 ºC a punts de Ponent i de les Terres de l'Ebre. El sol, que radia amb la mateixa intensitat que a finals d'agost, ajudarà al termòmetre a assolir temperatures agradables al migdia.

I el cap de setmana...

Després de dies de ruixats de tarda, tenim al davant un cap de setmana tranquil amb un gran domini del sol durant el dissabte. Encara no tenim clar el temps que farà durant la Setmana Santa, però de moment la iniciarem amb estabilitat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut