Divendres, dia de sol amb núvols baixos matinals

L'estabilitat atmosfèrica ens acompanyarà durant tot el cap de setmana, amb alguns matisos
Néstor Gómez Actualitzat
TEMA:
Meteorologia

Deixem enrere les pluges tan abundants de la primera meitat de la setmana i ens endinsem en dies plenament assolellats, però amb matisos que faran que cada dia sigui diferent de l'anterior. Si bé les temperatures durant els propers dies faran ziga-zagues, amb dies puntuals de calor, el que sembla clar és que de grans calorades no en preveiem fins, com a mínim, el dia de Sant Joan.

Cel serè a la Roca Grossa (Montse Mora)

Sol i núvols baixos

El dia es llevarà amb núvols baixos a la Catalunya Central i a tot el litoral i prelitoral entre el Maresme i el delta de l'Ebre. Uns núvols baixos que durant el matí aniran a menys, fins a desaparèixer, però poden fer la guitza als banyistes que vagin a la platja a primera hora del dia. A la resta del país farà sol durant tot el matí. A la tarda apareixeran alguns núvols al Pirineu occidental. A darrera hora el dia es taparà a l'Aran.

Màximes de 30 i 32 ºC

La presència del sol i la retirada de l'aire fred afavoriran una clara pujada de les temperatures, tant de les mínimes com de les màximes. Les màximes més altes del dia superaran els 30 ºC i s'enfilaran cap als 32 ºC al pla de Lleida i a l'Empordà. En el cas de l'Empordà, el vent de sud-oest, que arribarà reescalfat, afavorirà l'ascens de les temperatures.

I el cap de setmana...

Seran dos dies força estables. Dissabte, amb alguns núvols matinals al litoral i prelitoral i algun ruixat feble al Pirineu oriental. Diumenge, sol a dojo amb alguna nuvolada amenaçadora al Pirineu.

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut