Tarda amb una mica més de calor

Alberto AlcántaraActualitzat

L'ambient estiuenc continuarà aquest primer diumenge de juny. Bufarà vent de sud i sud-oest, i farà un punt més de calor en general, però també hi haurà una mica més d'aire fred a les capes altes. Això pot afavorir un petit canvi a la tarda.

Assolellat en general

El cel es veurà ben blau durant una bona part del dia i en general. A primera hora han aparegut alguns núvols baixos al nord del cap de Creus, i al llarg del matí s'han endinsat de manera puntual a la Costa Brava, però a la resta ha fet sol.

La segona part del dia portarà una mica més de moviment, en forma d'alguns ruixats o alguna tempesta puntual al Pirineu, derivats de la nuvolositat d'evolució. Cap al vespre, arribaran alguns núvols alts per l'oest.

Més calor

Un dia més, la temperatura avançarà cap a valors més estivals. La mínima ha tornat a pujar lleugerament. La màxima també ho farà, tret de la façana litoral, on serà molt semblant a la de dissabte. La temperatura superarà els 30ºC en alguns punts del Pirineu, i els valors més alts ja estaran al voltant dels 34ºC o, fins i tot, dels 35ºC ºC cap a Ponent.

I dilluns...

Veurem el cel una mica més variable per l'arribada d'alguns núvols alts i mitjans. No esperem gaire activitat, tret d'algun xàfec al Pirineu.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut