Tarda de temps estable

Alberto AlcántaraActualitzat

Acabem la setmana amb més estabilitat. Catalunya estarà dominada per la dorsal anticiclònica, i l'aire fred que va afavorir els ruixats de dissabte va en retirada. El factor més destacat és la tramuntana que bufarà amb cops forts a l'Empordà. També ha bufat el mestral a les Terres de l'Ebre, més moderat fins a mig matí. Hi ha un avís del Servei Meteorològic de Catalunya per intensitat de vent.

Cel assolellat en general

El dia és molt tranquil i assolellat en general. Hem tingut alguns bancs de boira matinals cap al nord-est, derivats de la humitat acumulada després de la pluja de dissabte a la tarda, i també alguns núvols prims pel sud. De cara a la tarda, podem esperar nuvolades d'evolució en punts de muntanya, però sense conseqüències. En tot cas, la sensació serà de sol.

Matí més fresc

Pel que fa a la temperatura, destaquem el descens de la temperatura mínima, que porta un matí més fresc o fred, i l'ascens puntual de la màxima cap al nord-est, a causa de la tramuntana reescalfada. A la resta, la temperatura diürna serà molt semblant a la de dissabte, amb valors extrems per sota dels 29ºC.

I dilluns...

Dominarà el vent del sud en general, i això farà pujar la temperatura, tret de la Costa Daurada. El temps serà força assolellat.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut