Dissabte assolellat i amb calor primaveral al migdia

Alberto AlcántaraActualitzat

Si comenceu vacances aquest cap de setmana, ho fareu amb un temps força encalmat a Catalunya. Estarem en una zona indefinida, entre la perifèria de l'anticicló escandinau, la pertorbació atlàntica i la mediterrània.

Ambient assolellat

Hem tingut un cel ben assolellat en general durant el matí de dissabte, un cop dissipats els núvols baixos o bancs de boira en punts d'interior del nord-est i a la Catalunya Central.

El cel blau del matí es veurà una mica més matisat a la tarda: d'una banda, pels núvols d'evolució, que creixeran en punts de muntanya, cap al prelitoral i el nord-est. Serà difícil que deixin pluja. A més a més a partir del vespre poden arribar alguns núvols prims.

Ambient suau

No tindrem canvis de temperatura importants. Les màximes i les mínimes seran força semblants a les de divendres, amb valors frescos o freds a primera hora i extrems de 23-24 ºC al migdia.

I diumenge...

L'anticicló estarà més retirat i s'obrirà la porta a l'arribada de més núvols alts i mitjans. També estarà més tapat al vessant nord, on no descartem tímides precipitacions.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut