Núvols a la costa i sol a l'interior

L'estabilitat també es tradueix en núvols baixos i, fins i tot, en cel cobert
Néstor Gómez Actualitzat

El nombre de dies 100% estables i sense pluges seran ben pocs. De fet, avui serà el darrer dia. Tenim un anticicló transitori al cor d'Europa que ens proporcionarà un dia tranquil i estable, que no vol dir cel serè. Compte amb el contrast de temperatures entre la fresca matinal i l'ambient agradable del migdia; els refredats són ben a la vora.

Molts núvols al litoral

Tot i tenir estabilitat, els vents que bufaran de mar cap a terra durant tot el dia s'encarregaran de deixar i mantenir el cel cobert a bona part de la costa sud de Tarragona. Els núvols de la Costa Daurada estaran més trencats a la tarda, però no desapareixeran. A les comarques de Lleida, Catalunya Central i Girona lluirà el sol.

A la tarda, el cel estarà arreu del país enteranyinat de núvols prims, amb núvols en forma de cúmuls arreu de les zones de muntanya i amb núvols més tancats, amb algunes escletxes, a l'entorn del delta de l'Ebre. No plourà enlloc; a tot estirar, dels núvols baixos de la costa tarragonina se'n podria desprendre alguna gota.

Temperatures amunt

El mercuri, dia a dia, va pujant. La calor al migdia troba el seu espai en aquestes jornades de maig, però sempre d'una manera continguda. Les màximes més altes del dia superaran els 25 ºC a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre.

 

VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut