L'estabilitat guanya terreny però no serà total

Abril acaba lluny de les pluges que van caure durant la primera setmana de mes

Néstor GómezActualitzat

Dia tranquil, sense pertorbacions a prop. Ara bé, la situació no serà 100% tranquil·la. L'aire fred de les capes mitjanes de l'atmosfera es retira durant el matí i, potser, tindrem una mica de ressaca a la tarda.

Molt de sol i algun ruixat

Que no et sobti si en sortir de bon matí al carrer veus el terra moll. De matinada la retirada d'un petit embossament d'aire fred ha deixat alguns ruixat feble al prelitoral i a la costa central, han deixat fins a 3 l/m² a Sabadell . De fet, se n'anirà amb rapidesa i els núvols es trencaran. A la resta del país, el matí serà assolellat. A la tarda, com a ressaca de l'aire fred que ha marxat, creixeran núvols al Prepirineu que poden descarregar algun ruixat feble entre el Solsonès i Osona, molt poca cosa.

Les màximes amunt

A poc a poc, el termòmetre va agafant temperatura. Abril acabarà amb una lleu remuntada de les temperatures però lluny de les calorades de març o del 14 d'abril, quan les màximes fregaven els 29 ºC. Aquest cop, l'últim dia d'abril tindrà unes màximes agradables, en què les temperatures més altes del dia superaran tímidament els 25 ºC.

I els pròxims dies...

Dimecres s'acaba la primera part de dies tranquils, perquè dijous i divendres tindrem ruixats i tempestes que sortiran del Pirineu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut