El sol guanya per majoria absoluta

Aprofiteu el temps assolellat de la primera meitat de setmana, que s'esperen canvis
Néstor Gómez Actualitzat

Som un altre cop en període electoral i l'atmosfera ja hi ha dit la seva: majoria absoluta del sol. Un gran anticicló situat al mar del Nord bloquejarà l'arribada de les pertorbacions a casa nostra durant la primera meitat de setmana. Després, l'anticicló bascularà cap al nord del continent i permetrà que ens arribi una família de pertorbacions. Ja veurem, durant el propers dies, com es mouen per tenir més clar el temps que farà a finals de setmana.

Només sol

L'atmosfera està totalment estancada i no donarà peu a la formació de cap gran nuvolada. El cel el tindrem ben blau arreu del país i, a tot estirar, hi haurà alguna teranyina de núvol prim i alt o algun cúmul de bon temps sobre les muntanyes del litoral a causa de la marinada.

Les temperatures toquen sostre

Si us agrada la caloreta, aprofiteu-la, perquè serà el dia més càlid de la setmana. Les temperatures més altes del país es quedaran a tocar dels 30 ºC a punts de les Terres de l'Ebre, al prelitoral i al pla de Lleida. Els 24 ºC se superaran amb facilitat a molts indrets del país, sobretot de l'interior.

I els propers dies...

Fins dijous el temps serà estable, assolellat i amb temperatures altes, tot i que seran més baixes que les de dimarts. El canvi de temps el viurem divendres.

VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut