Dimarts assolellat i calorós, amb menys vent

Alberto AlcántaraActualitzat

Aquest dimarts serà un dia de temps força estable. La pertorbació atlàntica estarà encara més allunyada de Catalunya, i el vent de component est i el temporal marítim aniran de baixa. Tot i això, encara tindrem alguns cops moderats a la meitat sud del país.

Cel assolellat

El cel estarà assolellat en general. Notarem la calitja deguda a la pols sahariana en suspensió que està entrant durant aquests dies. A primera hora del matí hi haurà alguns núvols baixos a la Costa Daurada. A la resta passaran alguns núvols prims dispersos. A banda, creixeran alguns núvols d'evolució a la tarda. Els núvols baixos tornaran al litoral al final del dia.

Calor

La temperatura començarà a baixar en punts de muntanya. A la superfície, hem tingut mínimes més baixes que les de dilluns, especialment en punts de Ponent, o l'interior del Camp de Tarragona, on ahir es van registrar mínimes tòrrides com la de Lleida, rècord absolut en més de 80 anys.
 

Pel que fa a les màximes, es mantindrà l'ambient força calorós. A les Terres de l'Ebre, les màximes pujaran. Al litoral baixaran lleugerament. S'assoliran els 34-36 ºC per Ponent, i els 29-32 ºC en general.  

I dimecres...

Es mantindrà la calma meteorològica, amb domini del sol, alguns núvols baixos matinals a la costa i algunes nuvolades de calor. La temperatura baixarà una mica.

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut