La calor i les boires a la costa a més

Actualitzat

L'ull posat al cel i als termòmetres. Aquesta setmana la temperatura anirà pujant de manera progressiva i sense pausa. Fins i tot estarem en situació d'onada de calor, ja que les temperatures podran quedar per sobre dels 20 graus a les nits a molts punts i durant el dia per sobre dels 38 ºC. Hi ha diversos avisos per onada de calor del Servei Meteorològic de Catalunya.

Temps d'estiu

El dia serà majoritàriament assolellat, amb bandes de núvols prims que aniran passant de ponent a llevant, sense més conseqüències.

Les temperatures seran altes de dia i també de nit. Cal recordar la necessitat d'hidratar-se adequadament i de tenir dura de les persones grans i de les nenes i els nens.

Boires a la costa i para-sols que poden volar pels aires

La gran diferència de temperatura entre l'aigua del mar, que en algunes zones volta els 21 ºC, i les temperatures a l'interior, que superaran els 30 ºC, farà que apareguin bancs de boira en alguns punts del litoral, sobretot a la Costa Brava, però al vespre també en altres indrets de la costa.

Les brises, o vents arran de platja, tornaran a ser fortes. Qui vagi a la platja notarà aquest vent fort, caldrà tenir cura que els para-sols puguin volar o també les tovalloles.

Els pròxims dies, encara més calor

Pocs canvis en la situació meteorològica els pròxims dies, el sol seguirà imposant-se pertot, però també les temperatures continuaran en ascens. Tindrem una onada de calor, amb temperatures caniculars al juny.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut