Dilluns de vent i amb sol

Comença una nova setmana amb el temps menys mogut del que voldríem
Alberto Alcántara/Néstor Gómez Actualitzat
TEMA:
El temps

Encetem el tram final del febrer amb govern ferm de l'anticicló i poques expectatives de precipitació. La novetat de dilluns serà el vent, que es reforçarà. El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat avisos per vent i onatge.

 

El vent bufarà del nord i nord-est, amb cops forts o puntualment molt forts, als dos extrems del país, també al Pirineu, però sobretot el mestral al Camp de Tarragona.

Vent previst per a dilluns a les 15 UTC(TVC)

Pocs núvols

Avui és un dia de grans clarianes, amb algunes excepcions. Es repetiran alguns bancs de boira en zones enclotades i encalmades d'interior, que s'aniran aixecant al llarg del matí. A banda, també es taparà de manera transitòria al vessant nord del Pirineu. Tarda amb sol i sense pràcticament cap núvol.

Temperatura de nou en ascens

La temperatura pujarà. A primera hora, el vent provocarà un ascens de la temperatura mínima més marcat al terç sud. La màxima pujarà 3 o 4 ºC més en molts indrets, tret del Pirineu. Molts valors quedaran entre els 16 i els 20 ºC, però tindrem extrems de fins a 23 o 24 ºC a punts de ponent, la costa o el prelitoral central i sud.

I dimarts...

El vent anirà progressivament de baixa, la nuvolositat serà poc abundant, i la precipitació, inexistent.

ARXIVAT A:
El temps
VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut