Comença la setmana amb núvols, clarianes i poca pluja

Aquesta setmana es presenta moguda i amb retorn a l'ambient hivernal

Alberto AlcántaraActualitzat

Encetem una setmana que es preveu canviant, després de la decepció del canvi de temps descafeïnat de diumenge. L'ull el tenim posat en un nou possible episodi de pluja per dimecres, amb una arribada d'aire més fred. Fins a llavors, esperem precipitacions residuals.

Núvols i clarianes

Durant el matí les febles precipitacions marxaran de l'extrem sud cap a l'Aragó. A la resta del país, els núvols seran abundants, però si cau algun plugim serà de forma poc apreciable, en tot cas més probable cap a l'oest.

A la tarda es reactivaran alguns ruixats cap a l'Alt Pirineu, també de forma dispersa. La cota de neu voltarà els 1.800 metres. A la resta, mescla de núvols i clarianes, amb més nuvolositat cap al sud i l'oest, i menys cap a les comarques de Girona i nord de Barcelona.

Temperatura una mica més altes

La temperatura pujarà una mica en general, sobretot puntualment les mínimes, a causa del cel ennuvolat. A migdia, els termòmetres marcaran valors semblants o una mica més alts. Moltes poblacions de Catalunya estaran entre els 13 i els 18ºC.

I dimarts...

El més destacat és que augmentarà la possibilitat de precipitació al Pirineu, amb una cota de neu situada encara al voltant dels 1.800 metres. La neu pot arribar dimecres al Pirineu i la pluja divendres arreu. El que sembla més clar és que arribarà el fred d'hivern a finals de setmana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut