Cel variable i més ruixats

Alberto Alcántara/Néstor GómezActualitzat

Avui anirà baixant la pressió atmosfèrica i entrarà una mica més d'aire fred per les capes altes i mitjanes de l'atmosfera. Hi haurà més moviment al cel.

Més núvols

El cel es veurà més variable, amb diferents tipus de núvols. D'una banda, transitaran més núvols alts i mitjans. Per l'altra, continuarem amb un cel tapat o mig tapat de núvols baixos a la costa i al prelitoral, entre la Costa Central i el sud de la Costa Brava. Localment poden tornar a caure quatre gotes.

A la tarda, serà el torn de la nuvolositat d'evolució diürna, que agafarà més embranzida al vessant sud del Pirineu, al Prepirineu i a punts de la Catalunya Central. En aquest cas, hi haurà ruixats i alguna tempesta. No deixaran quantitats abundants, però sí que pot caure algun xàfec o alguna tempesta d'intensitat moderada.

Ambient suau

Grau amunt, grau avall, la temperatura serà molt semblant a la dels últims dies. No acabem de deslliurar-nos del fred o la fresca matinal, mentre que al migdia ens mourem en valors d'entre 16 i 26 ºC.

I dimarts...

Continuarem amb la variabilitat primaveral, amb el risc de ruixats i la barreja de núvols i clarianes. La temperatura pujarà.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut