Un dia amb pocs núvols i menys vent

De la jaqueta posada de bon matí i al braç al migdia
Alberto Alcántara/Néstor Gómez Actualitzat

Avui, l'anticicló es retirarà una mica. La tramuntana i el mestral encara deixaran algun cop moderat al principi del dia, però després el vent es relaxarà i girarà a sud i sud-est. Catalunya quedarà en una situació de pantà baromètric. El dia serà tranquil i força assolellat. 

Pocs núvols

El cel es veurà força assolellat en general i durant una gran part del dia, potser matisat per algunes pinzellades de núvols prims. Al llarg de la tarda es podran acumular alguns núvols una mica més compactes a la façana litoral. Aquesta tarda sorgiran alguns núvols inofensius a la Catalunya Central.

Temperatura més baixa del normal

La temperatura no serà tan freda com la de diumenge a les cotes altes del Pirineu, però a la resta serà semblant o una mica més baixa. Seguim parlant, doncs, de valors més baixos de l'habitual per aquesta època de l'any. A migdia, les màximes pujaran, tret de la Costa Central i la Daurada, on actuarà la marinada. Recuperarem alguns valors de 24 o 25ºC.

I dimarts...

Flux de vent del sud que farà pujar la temperatura i deixarà alguns cops forts a la Costa Brava. Serà un dia més variable, amb arribada de més núvols per l'oest.

 

VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut