Ja tenim aquí un dia amb ingredients d'estiu

Arriben els dies que ens obligaran a fer el canvi d'armari
Néstor Gómez Actualitzat

Si sou dels que trobaven a faltar la calor d'estiu, ja s'acosta. Després d'un maig suau amb molt pocs dies de calor, arribem a la recta final del maig amb una remuntada de les temperatures. Ara sí, la calor arriba per quedar-se; fins i tot, ja us podem dir que divendres no plourà: el primer divendres de maig sense pluja.

Sol i poc més

Des de primera hora del matí gaudirem d'un bon sol que ens acompanyarà durant tot el dia. De fet, tot i que es vegi créixer algun núvol durant el migdia al Pirineu, no plourà enlloc del país. Serà el primer dia sense cap precipitació des que vam començar el mes. La tramuntana i el mestral, que han bufat durant els darrers dies, no apareixeran.

Calor cap amunt

A partir d'ara i durant tot el que resta de setmana les temperatures tiraran amunt. Durant aquesta jornada, les temperatures màximes més altes del dia es donaran a l'interior de les Terres de l'Ebre i del pla de Lleida amb valors que s'acostaran als 30 ºC. L'ambient serà càlid durant les hores centrals del dia.

I la recta final de setmana...

L'estabilitat està garantida, i amb ella el sol i la calor. Les temperatures durant el primer cap de setmana de juny seran molt altes, clarament de més de 30 ºC. Serà el cap de setmana més càlid de l'any fins ara.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut